Post by bispolanala on Feb 18, 2022 10:59:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid piiramatult raha ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Best Fiends - 3-Gewinnt-Puzzle Gelegenheitsspiele qlv
Ei oska enam soovitada. Mänginud üle 2 aasta ja enamjaolt on see mäng meeldinud. Kuid nad muudavad tasemed nüüd nii raskeks, et see ei tekita pettumust. Ainus viis paljudest neist üle saada on osta EPIC-pagan, osta lisaliigutusi või hoogu. Ma saan aru, et nad üritavad raha teenida ja ma olen nõus natuke kulutama, kuid see muutub naeruväärseks! Olen märganud nii palju tasemeid, kus olen võidule nii lähedal ja järsku jääb mulle üks või kaks eset, mida ma ei suuda täita. Ja ärge pange mind rääkima kangelaste maailmaturnee tasemetest. Otsisin abi Internetist ja nägin, et paljusid kangelaste maailmaturneede tasemeid on muudetud, kasutades kas vähem vaenulikke ja/või oluliselt vähem liigutusi. Ma kordan ka kriitikat, mis puudutavad võimenduste ostmist ja seejärel ekraanide vahetumise aja möödumist – nii masendav. Olen edetabelitelt märganud, et paljud minu ala mängijad on mängimise lõpetanud. Otsin aktiivselt uusi mänge, mida mängida...nii kurb, et see oli mu lemmik!
Ma mängisin seda mängu, kui olin noorem... ma lihtsalt jõudsin selle juurde tagasi... Ma olin midagi 400. tasemel... Ma alustan otsast... Jah... ma alustan otsast nagu ma Saan kunagi midagi tagasi 400. tasemele... Ja mu vanemal endal ei ole nii palju aega minu käes kui nooremal...
Olen seda mängu mänginud üle 5 aasta ja mulle see meeldis. Olen läbinud kõik maailmakaardi tasemed, kangelaste tasemed, vihmaussitasemed ja paganama ülesannete tasemed ning üsna palju eliiditasemeid. Kuni viimase ajani oli see mu päeva rumal tipphetk. Nüüd on tasemed nii keerulised, et ilma kullata taseme saavutamiseks võib kuluda päevi. Ilma ostmata võiksite veel tunde mängida ja edusamme teha. Enam mitte. Liiga palju süvenemist liiga paljudel tasanditel. Võib-olla on aeg selle mänguga hüvasti jätta. Lõbus on kadunud.
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lahe
See oli lõbus mäng, kuid teemantpreemiaid pole enam, siniseid tüüpe saab rohkem kui kollaseid ja väikeseid kollaseid poisse on vaja rohkem versiooniuuenduseks ning kastidest võidetud summa ei suurene sõltumata tasemest, seega kulub taseme saavutamiseks üsna palju aega. üles, poisid, mis tähendab, et olete pikka aega ummikus. Palju ostukuulutusi. Lisamärkide ostmine on vähemalt 23 dollarit. 5 lisaliigutust maksab kulda, mille peate tegelikult ostma. Pikas perspektiivis pole seda väärt.
Tõega
Mega mäng
Ma naudin seda mängu, see võtab mul kogu aeg maha, kuid ma saan ka lõõgastuda ja lõbutseda. Arvasin, et kõik mu sõbrad tulevad minuga mängima, on lõbusam, kui olete kellegi vastu mänginud, tänan teid hea töö eest ja hoidke seda üles
Alati palub teil "osta". Kui jõuate tasemele 200, muutub edasiliikumine äärmiselt keeruliseks ja ostunõuded sagenevad. Enne järgmistele tasemetele liikumist on oodata kuni 20 katset.
MultiCraft — Build and Mine! Приключения mur
Armasta seda mängu! Alati kerkib esile uusi asju ja väljakutseid ning meeldib, et pole reklaame, mida mängida!
Armasta seda mängu. Kuid see viimane värskendus on blokeerinud mul mängimise. Ikka ja jälle käsib mul uuendada.
See on väga hea mäng omgomgomgfomg
Mulle väga meeldib see mäng, see on lõbus ja sõltuvust tekitav.. välja arvatud siis, kui see keset mängu täielikult külmub! Need pakuvad "tasuta" võimendusi, kui vaatate reklaami, kuid kui olete lõpetanud, see ei naase mängu ja hangub. Teatasin sellest klienditoele ja nende vastuseks oli "reklaamid on kolmanda osapoole kaudu, nii et meil pole selle üle kontrolli." Ma kutsun BS-i sellisel juhul pakkuma rakenduses tasuta tõuke..duh. Lõpetasin mängu eemaldamise, kuna iga kord võtab taaskäivitamine palju aega.
Hea ja lõbus meelelahutuslik mäng, mis hoiab teid hõivatud nagu maanteereis
Graafika on hea, kuid see on lahe mäng
Gg, aga võite lisada gilde ja teha nii, et mängijad saaksid omavahel võidelda
See mäng on väga keeruline. Suurepärane optika. Mängu tegelased ja erinevad aspektid, samuti süžeed on uskumatud!
Olen seda mängu juba mõnda aega mänginud ja see on päris hea mäng. Probleem on selles, et kui ostsin 20 kulda hinnaga 1,99, võtsid nad minu kontolt raha kaks korda välja. Kui probleemist oma tugitiimile teatati, üritasid nad mind veenda, et nad seda ei teinud, ja "Google Play kviitung näitab, et nad seda ei teinud". Kui mu pangaväljavõte ütleb teisiti. Ärge kulutage siia raha, välja arvatud juhul, kui soovite, et nad teie kontolt rohkem välja võtaksid, kui soovisite.
Laadisin mängu uuesti alla, kuna mul oli igav ja ma ei saa seda isegi käivitada. Avaekraan lukustub. See on PÄRAST eeldatavat veaparandust. Nii pettunud.
Väga lõbus ja mängus bestfiends saab mängida minimänge, et saada rohkem võtmeid ja muid asju, mis aitavad mängus edasi jõuda.
Olen seda mängu aastaid sisse ja välja mänginud. Armastan seda, kuigi viimasel ajal tundub, et see on muutunud. Nii heas kui halvas mõttes. Olen mängule natuke raha kulutanud, ma ei kahetse seda. Nüüd aga avastan, et pean peaaegu igat taset vähemalt kümme korda mängima, et need läbida. See on väga masendav ja paneb mind karjuma. Mis tähendab, et ma olen tegelikult jõudmas punkti, kus millestki, mis oli lõbus..., on nüüd valus. Minu perses.
see pole lõbus. Teie pühapäevane päev, ma ei saa mängimiseks ekraanilt maha. Puudutan seda ja see tuleb kohe tagasi!!! Olen tasemel 1228 ja soovin, et see parandataks, et saaksin oma mängu jätkata! Praegu ma ei annaks sulle ühtegi tähte!
Mulle meeldib mäng üldiselt, kuid nad püüavad teid ka palju asju ostma panna. Siiani olen tasemel 106 ja ma pole veel midagi ostnud. Aga jah, hea mäng; liiga palju mikrotehinguid.
See on väga sõltuvust tekitav mäng, mõned tasemed on väga lihtsad, mõned on rasked, ainus asi, mida ma soovisin, et oleks teistsugune, oli see, et saaksite mõne väikese koletise võimeid palju kiiremini suurendada
Ma armastan seda 💖💖💖
Ma olen veidi hämmingus, miks mul on siniseid meteoriite ja teemante, kui ma ei saa nendega midagi peale hakata? Miks ma ei võida kunagi kullakange, kui kõik maksab kullakange? Miks ma pean neid kogu aeg ostma? See on mäng, mille ma seadistasin, et sundida mind ostma. Lihtsalt teadmiseks, et lõpetasin selliste mängude mängimise.
Mulle on selle mängu mängimine meeldinud, kuid nii kaugele jõudes on see liiga raske. Ma desinstallin selle ja jätan selle endast välja. Lähen mängule, mille võin aeg-ajalt võita. Sellel on ka võimalus hindu anda, kuid te ei saa neid postitada.
Armasta mängu kogemata Laadisin selle alla kohaliku jaemüüja WiFi kaudu ja see on alati esimene mäng, mille ma telefoni uuendades alla laadin. annaks viis tärni, aga need lörtsid lõpetan tasemed ja hävitan kõik.
Best Fiends - マッチ3パズルゲーム ミニゲーム oopo
Ma armastan mängu, kuid vihkan miljoneid sunnitud reklaame. Neil on rohkem reklaame kui üheski teises mängus, mida ma kunagi mänginud olen. See muutub frustreerivaks. Te ei peaks ostma staatust, kus saate ilma nendeta mängida. Neid on hea vaadata, sest valite võtmete ja muu jaoks. Kuid see, et olen sunnitud neid kohati igal tasemel läbima, paneb mind mängu välja lülitama.
Best Fiends - マッチ3パズルゲーム ミニゲーム cuv
Tõesti lõbus ja armas mäng. Armastan seda, pole üldse palju reklaame. Ja tegelased on imearmsad.
Lahe mäng vaba aja mäng
Üsna lõbus mäng, kuid nagu kõik teisedki, paneb see punkti jõudmisel raha kulutama, et edasi liikuda. Mul läks päris hästi kuni lvls 280 , siis muutub ilma ostetud kullakangideta võit võimatuks. See on hämmastav, kui mitu korda "ma vajasin veel 1 liigutust", et tase lõpetada. See pole juhuslik! Seega on see mõneks ajaks hea ajaraiskamine, kuid olge valmis raha kulutama, kui soovite pikaajaliselt mängida.
Pole hullu vist. Ilma raha kulutamata ei saa taset hõlpsalt saavutada ja see ei anna ülesannete/ülesannete jaoks piisavalt aega. Võtke näiteks beebinälkjate otsimine. See annab teile kolm ja pool tundi, et kõik ära teha, vastasel juhul kaotate kogu oma edu otsingule. Mis saab siis, kui õpilane alustab ülesandega enne magamaminekut, et saaks kell 6 hommikul kooli tõusta, kuid ta jääb ülesandesse ja teda survestatakse kõike tegema, mistõttu ta jääb kooli hiljaks. ei ole hea.
Ma armastan seda mängu, kuid iga kord, kui valin video vaatamise, et saada rohkem klahve või ratast keerutada, avaneb mul lihtsalt valge ekraan ja pean mängu taaskäivitama
Mulle meeldis seda mängu oma poegadega mängida. Viimase 6–8 kuu jooksul on nad teinud palju muudatusi, mis muudavad mängu pigem frustreerivaks kui lõbusaks. Varem saime uusi pagana stiile teenida iga kuu, kuid pärast muudatusi oleme seda peaaegu teeninud. Pole enam teemante kastides, pole enam VIP-reklaamideta keerutusi, liiga palju ajapiiranguid väljakutsetele. "Kui see pole katki, ärge seda parandage." Uusaastalubadus: lõpetage Best Fiendsi mängimine. Mu poisid isegi ei oota seda enam mängimist.
Pärast umbes 200 taset muutub see igavaks. Need muudavad mõned tasemed tahtlikult raskeks, kuna ei anna teile värve. Igav hakkab päris kiiresti
Alati nii armas graafika ja piisavalt väljakutseid pakkuv, et saaksite iga päev rohkem mängida. Lisaks on see lõõgastav.
Nautige mängu tõesti. Päris sõltuvust tekitav. Kahjuks on see keset mängu kokku jooksma hakanud. See põhjustab minu edusammude kaotamise, eriti kui olin esimest korda võitudes. Annan arendajatele paar päeva aega parandada. Pärast seda desinstallige see ja leidke mängimiseks midagi stabiilsemat. 30.08.21 värskendus: arvan, et nad arvasid, et parandasid selle ära, kuid nüüd hangub see keset mängu! Uhh. Olen sellesse mängu paar dollarit pannud, nii et see teeb haiget. Hüvasti
MULLE ARMASTAN seda mängu. see on ainuke mäng, mida ma mängin. Ainus, mida võin halvasti öelda, on see, et ostsin palju kulda, VIP-i jne hinnaga 1,99–2,99 dollarit, siis läks see 15,99 dollarini, kuna panin nüüd 600. taseme põlema. m on 989 ja kõik on $20 .. Ma ei kuluta sellist raha, kui saaksin kulutada $1.99-$2.99 samale asjale, mida mulle praegu pakutakse. Peale selle, et ma armastan seda mängu.