Post by bispolanala on Feb 18, 2022 11:05:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack resurs ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Razlog zašto sam mu dao tri zvjezdice je zato što nije tako teško i brzo se završava, mislim da bi možda trebao dodati krune zvjezdicama tamo, kao možda nakon što dobiješ tri zvjezdice, onda idiš na krunu i to bi trebalo biti brže od tih zvijezda vlastiti
To je igra zbog koje sam jako sretan jer volim klavirske igre. Recenzije su javne i uključuju vaš račun i vaš uređaj, a ime mog uređaja JE VIVO.
Piano Fire: Edm Music & Piano Музика pxw
Volim te i nadam se da će Bog dati
Dosadno je svaki put kad moram gledati reklame ako želim igrati sljedeću fazu, ali u redu je da reklame moraju prestati 😭🥺
Ova igra je tako dobra, ali moj veliki problem je to što igra ne može prikazivati oglase i zbog toga ne mogu koristiti lucky spin, besplatno igrati pjesme i koristiti svoj besplatni dnevni bonus. Ako zanemarimo ove probleme, ova igra mi je jedna od najboljih.
Mislim da će ova igra imati problema. Mnogo je pjesama izgubljeno, je li to greška? (Moj novac i dijamanti su još uvijek tu) kao što je Faded i bilo koji drugi. Baš kao čarolija, sve je nestalo! Ali pjesme poput Monoday, Sky..... Molimo provjerite.
preuzimanje 666666666666 od Adaric Music apk najnovija verzija 1.2.16 za ... dizajnirana za ljubitelje EDM glazbe, napokon je debitirala!
Volim ovu igru, ali treba mi još pjesama
Možete dodati 3 krune i nakon 3 zvjezdice sviranja poput klavirskih pločica 2 i čarobnih pločica 3 i koji žele samo uživati u glazbi mogu se zaustaviti na zvijezdama ili krunama i koji žele postići rekorde mogu svirati nakon kruna Također poput mene vjerujte mi svoju igru pogodit će više nakon dodavanja beskonačnog načina rada. I puno vam hvala što ste saslušali naše probleme i zahtjeve. Zaista sam to cijenio.
To je nevjerojatna aplikacija, ali sam joj dao ocjenu od 3 zvjezdice jer joj je potreban oglas za reprodukciju nove pjesme osim te fantastične aplikacije
Završio sam sve pjesme u jednom danu!!! Stručnjak je dovoljno lak da mogu dobiti barem dvije zvjezdice.
Volim ovu igru, mislim da bi ova igra trebala biti u svakom andriod telefonu
Ovu igru je zabavno igrati, ali nakon što završim s reprodukcijom svih zadanih pjesama postaje tako dosadna jer sve što moram igrati je ista pjesma. Molimo dodajte još pjesme i također učinite težu razinu poput čarobne pločice 3. Ako ga ažurirate, dat ću 5 zvjezdica. Hvala
preuzimanje datoteka Magic Tiles Vocal & Piano Top Songs New Games .apk za Android ... preuzimanje datoteka Piano Fire: Edm Music & Piano .apk za Android.
Volim igrati ovu igru, ali nedavno sam naišao na grešku koja mi ne dozvoljava da pritisnem pločice iako sam ih pritisnula
FNF New Music Battle - Funkin Friday Beat Fire
Sranje je, treba ti wifi kad sviraš, a svaka pjesma ima reklame kad je pustiš kao reklama od 30 sekundi😑
Idk ako je to samo moj iPad, ali tipke ne rade 😡
Jako je lijepo i izazovno, ali gdje su moje stare pjesme.
Mnogo pravopisnih grešaka. Male ili nikakve karte. Puno oglasa. Glazba nije tako sjajna. Karte nisu sinkronizirane s glazbom. Karte su previše jednostavne.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Action rciw
2041, music ... 3655, fire. 3656, ##ljiv ... 12443, piano. 12444, odkrit. 12445, jedva. 12446, jednak. 12447, ##rga.
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی lsuz
iphone. 2. prosinca 2020. ... meditation music. 16. prosinca 2020. ... beat maker piano free download. 21. travnja 2021.
Uvijek piše da moja veza nije uspjela čak i moja veza sasvim u redu i zbog toga ne mogu igrati igru
Mrzim ovu igru malo toliko reklama i plaćam igricu lignje ona nikad ne plaća moj novac je mali i toliko reklama da ne mogu svirati drugu pjesmu 😭
volim ovu igru je tako op
Mrzim to.
Ova igra je fantastična vrlo dobra
Piano Fire is a special game in different genres of piano games with wonderful gameplay. Blends piano and EDM music perfectly,
Piano Fire: ピアノタイル 人気Edm音楽ゲーム 音楽&リズム rgfu
Glazba mi godi srcu i to znači da svijet ima ovu igru plus ona me uči svirati pravi klavir
Nije loše. U početku je bilo super, ali neke od mojih omiljenih pjesama su se počele gubiti pa molim vas poradite na tome.....❤️
To je super aplikacija, sviđa mi se, ali problem je u tome što slatka, ali psihopata pjesma dosta kvari i čini mi se da griješim dok igram pa vas molim da riješite ovaj problem
Mogu reći da je ova igra za sada dobra, osim reklama koje su pomalo neugodne! ali općenito je zabavno. Razmišljam o nedostacima ove igre, ali da vidimo što će se dogoditi.
Nema poteškoća, to je sve
Nadam se da će proći dobro
Ne bilježi moje klikove. Znam da nije moj telefon kriv jer sam prije igrao puno ritmičkih igrica i sve radi dobro. Ovo je, s druge strane, smeće.
Samo jedan bez oglasa i sve mreže u mom mobitelu😒😕😡
Ovo je super igra, ali jedna stvar je da se oglasi ne pojavljuju kad god kliknem na gumb za oglase pa pokušajte to riješiti bez problema ovo je divna igra ovo je jedina greška koju sam vidio u igri
Launchpad vs Piano vs Turntables ... throttle-x-earth-wind-fire. ... Download the Cover & Sheet Music: goo.gl/1UKeO0 Back in February of this year,
Označavanje je netočno. Barem za anime pjesme. Sviđa mi se ova aplikacija, laka je i zabavna. Definitivno lakše nego Dream Piano. Ako ste novi, preporučio bih da prvo isprobate ovo, a zatim Dream Piano kada budete dobri.
Piano Fire: Edm Music & Piano · Piano Solo - Magic Dream tiles game 4 · Magic Tap Tiles - Piano Game · Magic Pink Tiles: Piano Game · Magic Piano Tiles 3: Squid
Kad kliknem bilo što, kažem da nisam i kažem da sam propustio☹
Lijepa igra, sviđa mi se, jako je zabavna
Pjesme su tako uzbudljive i izgleda kao da idemo u svemir
To je tako zabavno jer se zbroj njih skupi, a zbroj njih je lak.