(Android/iOS) I, The One - Fun Fighting Game κωδικοποιεί πολλά πετράδια
Feb 18, 2022 11:08:43 GMT -5
Post by bispolanala on Feb 18, 2022 11:08:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλά πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Android1Game | Dbz, New dragon, Super saiyan blue - Pinterest
Υπέροχο παιχνίδι όμως..τα ρομπότ σας κλείνουν περισσότερο και έχουν ένα μεγαλύτερο κουτί επιτυχίας. Επίσης καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να ανέβουν γρηγορότερα επίπεδο στο μαχητικό πράγμα που θα έδινε 5 αστέρια αλλά όχι λόγω των ρομπότ
Η χειρότερη υπηρεσία που έχουμε δει ποτέ. Μην το εγκαταστήσετε!!😡😡😡
Το μπάσκετ δεν έχει νόημα. πρώτα μια πτώση το baground δεν είναι καθόλου όπως το μπάσκετ. Δεύτερον, δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα στο μπάσκετ. και αυτό είναι που πρέπει να κάνετε αυτό το παιχνίδι καλύτερο
Από τότε που έχω παίξει αυτό το παιχνίδι, το παίζω για λίγο. Και τώρα μετά από 2 χρόνια. Είμαι πολύ έκπληκτος που είναι ακόμα το ίδιο! Αν και είμαι κάπως απογοητευμένος γιατί 2 χρόνια δεν έκαναν τίποτα πραγματικά... Υπάρχει κάτι που θέλω να αλλάξεις. Μπορώ να επιλέξω επίθεση μαγισσών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε το και θα του δώσω 5 αστέρια.
Λατρεύω το παιχνίδι τόσο τόσο τόσο πολύ ♥ σας ευχαριστώ για ένα καλό παιχνίδι και την καλή ανταπόκριση 👍 είστε υπέροχοι 👌 👏
Αγορά Divekick Steam Key GLOBAL | ENEBA
Έχει περισσότερες διαφημίσεις και από την τηλεόραση αλλά είναι ωραίο παιχνίδι
Mcbazel DOBE 7 In 1 Mini Arcade Fighting Stick for PS4/PS3/Xbox One/Xbox ... Dobe Cooling Fan Game Storage Slots Game Controller Charging Dock PS4 Pro.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά δεν είναι τόσο διασκεδαστικό χωρίς όπλα και περισσότερους χάρτες, γι' αυτό κάντε το
👍👍👍
I, The One - Fun Fighting Game Jangovar exb
Καλό είναι
χαλιά
Wild Dino Hunting Zoo Games Piedzīvojumu spēles nhhs
Πόλη Καλό
Παιχνίδι κατάβασης, αλλά αισθάνομαι ότι ο χαρακτήρας μου επιβραδύνεται
I, The One - Fun Fighting Game অ্যাকশন gwv
Το καλυτερο
Καλό 👍 !!!
Από πού να αρχίσω? Λοιπόν, πρώτα, η αδιάκοπη παρέλαση των διαφημίσεων. Δεύτερον, γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα joystick χρησιμοποιώντας χειριστήρια πληκτρολογίου όπως τα πλήκτρα βέλους; Τρίτον, όλοι οι άλλοι είναι npcs (χαρακτήρες που δεν παίζουν). Τέταρτον, όταν χτυπάω κάποιον, πέφτει. Όταν χτυπιέμαι, με πετάνε στον χάρτη. Πέμπτον, η ταχύτητα σε αυτό το παιχνίδι είναι απαίσια. Έκτον, όταν χτυπάω μπαίνει σε αργή λειτουργία που δεν είναι αστείο. Έβδομο, υπάρχουν bots στα παιχνίδια. Όγδοο, δεν το επανορθώνουμε. Ένατο, το μισώ. Ten, fix you game.
Τόσο απλό, αλλά τόσο διασκεδαστικό! Είμαι ερωτευμένος με αυτό το παιχνίδι
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
Έχω μπερδευτεί γιατί μερικοί άνθρωποι παίρνουν ήδη 5, κάνουν hacking ή κάτι τέτοιο;
... Media Markt: bit.ly/Media-Markt-gr Τα παιχνίδια με τυχαία σειρά: Dan the Man modern combat 5 asphalt 8 ninja kung fu ...
Λοιπόν, για το 1 ο ήχος δεν λειτούργησε, πήγα στη ρύθμιση και έκανα κλικ για να ενεργοποιηθεί ο ήχος αλλά δεν άνοιξε ποτέ. Δεύτερον, τα χειριστήρια είναι εντελώς ανόητα, επίσης όταν γρονθοκόπησα έναν από τους ανθρώπους δεν πήγαν πουθενά, όπου καθώς πετούσα φριχτά. Συνολικά δεν είναι ένα φρικτό παιχνίδι, αλλά απογοητεύτηκα περισσότερες από 5 φορές.
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο! Σε κάνει να πολεμήσεις πολλούς άλλους παίκτες ή τεχνητή νοημοσύνη και ξεκλειδώνεις αντικείμενα που σου δίνουν πλεονέκτημα όταν κερδίζεις έναν ορισμένο αριθμό φορές! Ξεκλειδώνετε επίσης χάρτες κερδίζοντας ορισμένες φορές. Το προτείνω, είναι ένα καλό παιχνίδι αν σας αρέσει να πετάτε τους ανθρώπους από τον χάρτη. Το μόνο πράγμα που προτείνω για ενημέρωση είναι να αποκτήσεις multiplayer, γιατί σε βάζει μόνο με τυχαίους ανθρώπους και θέλω να παίξω με φίλους.
Μου αρέσει αλλά πατάω το revive και με κάνει να δω ένα βίντεο αλλά δεν κάνω revive
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό εκτός από τον μηχανικό αυτόματης στόχευσης, όταν προσπαθείς να χτυπήσεις κάποιον αλλά είσαι κλειδωμένος σε κάποιον άλλο και σε αφήνει ευάλωτο σε επιθέσεις
Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών. Τα χειρότερα γραφικά και τα χειρότερα χειριστήρια στον κόσμο. Οποιοσδήποτε παίκτης επιπέδου έρχεται ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, απλώς πολύ κακό. Το ακατάλληλο παιχνίδι είναι αυτό.
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά μου αρέσει, θα συνιστούσα να το αγοράσετε εάν είστε πραγματικά επιμελημένοι, αλλά μισώ μια διαφήμιση μετά από κάθε γύρο, αλλά είναι πολύ καλή
Θα ήταν διασκεδαστικό, αλλά το παιχνίδι είναι αργό, κάθε χτύπημα πηγαίνει σε αργή κίνηση και ο παίκτης περπατά αργά, εύχομαι οι δημιουργοί αυτού του παιχνιδιού να κάνουν αλλαγές στο παιχνίδι, γιατί νομίζω ότι αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι νωθρότητας παρά ένα παιχνίδι δράσης για ανθρώπους , τότε θα δώσω μια κριτική 4 ή 5 αστέρων
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καταπληκτικό 👏
3D Unity Game developer for fighting game
Παιχνίδι Veralevel οπότε του δίνω 5 αστέρια .αξίζει να παίξετε παιδιά .παίξτε και απολαύστε❣️
I, The One - एक्शन फाइटिंग गेम कार्रवाई ncue
Ουστ!!!
Φανταστικό παιχνίδι
Τέλιοοοοοοοοο
Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί έχει πολύ ωραίες προσομοιώσεις και επίσης καλές συνθήκες εξομάλυνσης και χειριστήρια.
Αυτό το παιχνίδι θα είχε δυνατότητες αν μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα το άτομο. Είναι χάλια πώς ρίχνεις μια γροθιά ή μια κλωτσιά και αστοχείς και το άτομό σου βρίσκεται τώρα σε λάθος δρόμο. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να κλειδώσετε σε έναν αντίπαλο πατώντας στα άλλα άτομα.
Είναι καλό, αλλά μερικοί από τους εχθρούς είναι δύσκολο να νικηθούν και είναι αδύνατο να κερδίσεις το 99% των περιπτώσεων, αναβαθμίσεις σε μεγάλο βαθμό επίσης