Post by bispolanala on Feb 18, 2022 11:18:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sikkələri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Pertempuran Langit:Jets Tempur Laga dqg
Döyüş zamanı idarəetmə vasitələrinin hərəkətliliyini və əla qrafikadan xoşum gəlir, amma bir problem var, parametrlər ekranının dozası panelimə uyğun gəlmir, fərqli parametrləri seçmək üçün oxu tərsinə çevirə bilmirəm, sağ tərəfdən kəsilib, və sağ tərəfdə də görə bilmədiyim başqa şeylər var, bəlkə bir yeniləmədə problemi həll edəcəksiniz. FireFox1 thx.
Super oyundu bəyəndim
Oyun çox yaxşı hazırlanıb, lakin onun daha çox Jet və xəritələrə ehtiyacı var, lakin oyun yaxşıdır
SHEEESH bu oyun heyrətamizdir və onun heyrətamiz təyyarələri var, lakin bu, f-4 fantom kimi bəzi təyyarələr üçün daha ucuz qiymət təklif edir, amma ümid etdiyim bütün bunlardır.
Mən onu 2 Ulduzla qiymətləndirəcəyəm. Qalan 3-ü isə matçlardan sonra qazandığınız Qızıl və Pulun miqdarını artırmalısınız. Oyun xallarını 150 limitdən yuxarı artırın. Baxmayaraq ki, Qrafika və Oynanış Yaxşıdır, lakin zaman keçdikcə daha çox elementin kilidini açmaq üçün çox qazana bilməyəndə bu, həqiqətən Darıxdırıcı olur.
BAŞLAYANLARA MƏSLƏHƏT: Delta qanadını almayın. Bu yavaş və pul itkisidir. Bundan başqa Qazma oyun rejimləri. Təyyarələr yaxşı idarə etmir. Glitchy nəzarət
Düşmən təyyarələrini ovlayarkən ətrafda uça bilərsiniz. Yeni əşyaların kilidini açın və yanacaq doldurmaqdan narahat olmayın. Oyunu qiymətləndirmək vaxtı çatanda sizə isti cücə atırlar. Çox bərbad deyil.
Yaxşı qrafika, cilalanmış istifadəçi interfeysi və yaxşı oyun, lakin oynadığım saat ərzində 10-cu səviyyəyə çatdım və yenə də növbəti təyyarəni ödəyə bilmədim. Səviyyələndirmə və mükafatlar 10-cu səviyyədən sonra aşağı düşür, bu, pul xərcləməniz üçün nəzərdə tutulub.
Konsept üçün yalnız iki ulduz verdim. Səbəbi budur, ilk növbədə həssaslıq siz onu tənzimləsəniz də, sadəcə olaraq şişirdilmişdi, ikincisi idarəetmə tənzimlənməyən tənzimləyici və çaşdırıcı joystik kimi pis idi. Ola bilsin ki, daha az çaşqınlıq yaratmaq üçün idarəetmənin həqiqi görüntüsünü y-inverted-ə yerləşdirməlisiniz. Həqiqətən də daşıyıcıdan əllə enib qalxa bilsək, daha əyləncəli olar.
Belede
Möhtəşəm potensiala malik yaxşı oyundur. Bəzi mexanika bir az qəribədir, lakin oynamaq hələ də əyləncəlidir. Həqiqi pilotlarla əlaqə saxlamağı və bəzi məlumat əldə etməyi təklif edirəm, çünki HUD sistemlərinin bəziləri bir qədər sönükdür və uçuş mexanikası hazırda bir qədər zəifdir.
Yaxşı oyun. Baxmayaraq ki, qiymətlərlə bağlı bir az əlaqə var. Raketlər və silahlar + bütün təkmilləşdirmələr daxil olmaqla yeni reaktiv üçün 45$+. Matç hazırlamaq vəhşidir. Davam edən matçlara daim 40+ xal geridə olun. Oyunun böyük potensialı var.
Oyunda gözəl idarəetmə və yaxşı hiss var. Oyuna davam etmək üçün stimul vermək üçün oyun boyu bir-birindən daha çox təyyarə lazımdır.
Səbəb 1: Mən heyrətamiz 3D qrafika görmürəm. Səbəb 2: Mən real nəzarətləri görmürəm. Səbəb 3: Döyüş mexanikası döyüş təyyarələri oyunundan gözlədiyim şey deyil və mən kifayət qədər təyyarə oyunları oynamışam.
Mən oyunu və bütün bu əşyaları çox sevirəm, amma istərdim ki, döyüş klanları və ya eskadralar olsun ki, pepole ilə əylənə biləsiniz və kaş ki, sizin rütbənizi göstərmək üçün bir sıralama sistemi də olsun və mənim çox xoşuma gələn hər şey təyyarələr və mən istərdim ki, birinci şəxs görünüşü də olsun ki, siz də onu görə biləsiniz, bəli deməli olduğum tək şey budur.
Sky Combat: War Planes Online Akčné oel
İndiyə qədər bu oyunu çox sevirəm. Ancaq əziz tərtibatçılar, zəhmət olmasa, mig-31, Su-30, Mig-23, Grippen, Rafale, Typhoon, Viggen, F-2, F-15, Su-47, F-16, F- kimi daha çox təyyarə əlavə edə bilərsinizmi? 4E, F-5, AV8B, Yak-38, Yak-130? Performanslarına və imkanlarına görə bu təyyarələri sınamaq istərdim!
Düzünü desəm, əyləncəli və zəhmli oyundur, lakin bu, məni yenidən başlamağa vadar edir, əgər bunu etməsəydi, bu oyuna 20 ulduz verərdim.
Bu oyuna görə pulumu boşa xərclədim. Limitsiz HP və ya ammo, şəbəkədə bol olan mod proqramları olan bir çox haker var + PvP döyüş sistemi təyyarələrin nəsli arasında fərq qoymur, məsələn, yer üzündə 19 fermer f22 işıqlandırmasına bərabər olacaq və siz yenə də edəcəksiniz. Bu təyyarələrin Farmers, Mirage 3s və Voodos döyüş təyyarələrinin oyunçuları ilə müxalifətdə olmasını çox ədalətsiz hesab edin.
Bundan sonra ulduz reytinqi artacaq - Zəhmət olmasa, düzəldin: 5v5-də AI silah qüllələrinin sağlamlığına dair heç bir uyğunluq yoxdur və bəzən səhvlər olur və sağlamlığını heç itirmir. Yükləmək istəyənlər üçün bu yaxşı oyundur, mən bir az pul xərcləmişəm və 80 saatdan az oyun oynamışam və varlı uşaqları çox bahalı təyyarələri və raketləri ilə küləklə götürə bilərəm. Pul xərcləmədən almaq üçün ən yaxşı reaktiv Mig 29, həqiqətən gözəl təyyarədir.
Təyyarənin bütün yumşaq nöqtələri (silahları) çıxarıldıqdan sonra belə, həmişə vurula bilməzdi. Bu, komandanın əsas məqsədi olduğu 5v5-də bir məsələdir. Əks halda, əla oyun.
Bizə pulsuz dünya missiyaları kimi daha çox seçim verin və qrup Vs qrupunun bir müddət sonra cansıxıcı olduğunu doldurun, heç olmasa bizə daha çox xəritə, daha böyük şəhərlərin gizli missiyaları, xilasetmə əməliyyatları, daşqınlara kömək, dağlar, köçürmə siyasətçiləri verin, onu qəhrəman və anti-qəhrəman edin. hekayə xətti bizə birini seçib karyera qurmağa icazə verin, eniş və enmə kimi daha çox şey edək, bizə tam və real nəzarət verin, qrafikadan tutmuş idarəetməyə qədər hər şey istirahət edin, belə bir oyun üçün təşəkkür edirik
Mənim oyunum matçda uğursuz olur. Həmçinin bir matç üçün mükafatlar aşağıdır. Mən Samsung Galaxy S10+-da oynayıram, zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Xüsusiyyətlərdən daha çox səhvləri var. Sadalanan bəzi məqsədləri yerinə yetirmək belə mümkün deyil, çünki tamamlanma aşkar edilmədiyi üçün mükafatlar əldə edilə bilməz
Dostların birlikdə oynaması üçün sosial sistem əlavə edin. Biz bu oyunu çox sevirik. Birlikdə birləşib oynamaq gözəl olardı. Oyununuzu inkişaf etdirməyə davam edin, bu gözəldir. Çox sağ ol.
Yaxşı oyundur, lakin kreditlər yavaş gəlir. Matchmaking böyük deyil. Siz qoşulun və 40 saniyə sonra matç bitdi. Amma pis deyil. İnanıram ki, yenicə buraxılıb. Beləliklə, səhvlər gözlənilir. Hələ oynamağa davam edəcək. Amma lütfən, mükafatları bir az da artırın.
Əladı
Həqiqətən yaxşı oyun amma yeni təyyarə almaq çox baha başa gəlir zəhmət olmasa qiyməti azaldın və ya döyüşün sonunda aldığınız məbləği artırın
Oyun əyləncəlidir, lakin təkmilləşdirmək üçün çox yüklənir.... Təyyarə üçün 140.00 dollar.. Silah üçün 60 dollar.. GƏLİN! Tərtibatçılar üçün yaxşıdır, əgər insanlar həqiqətən bunu ödəməyə məcbur edə bilsələr, amma vay.
Oyunda yaxşı qrafika var, lakin dost əlavə etmə seçimi yoxdur, bu da məyusedicidir, həmçinin daha çox təyyarə əlavə edin. Əksər təyyarələri yalnız qızılla almaq olar, ona görə də bu da dəyişməlidir, oyun əyləncəlidir, lakin qızıldan və ya real puldan istifadə etmədən yeni təyyarə almaq həqiqətən çətindir.
Yeniləmə və həll olunan kamera böyütmə problemi üçün təşəkkür edirik 👌. F 15C və Rafale əlavə edə bilərsiniz. Bütün təyyarələrdə 360 dərəcə görünüşlü canlı kokpit əlavə edin. Əminliklə möhtəşəm olacaq
Oyunda həll edilməli olan əsas problemlər var. Əgər siz “Exect clunky controls”, qaçmaq mümkün olmayan raketləri (hətta məşəllərdən istifadə edərkən) və yenilməzlikdən istifadə edən çoxlu fırıldaqçıları yükləsəniz və bot hacklərini hədəfə alacaqsınız.
Oyun heyrətamizdir, mən onu tamamilə sevirəm, amma istərdim ki, siz botların çətinliyini təyin edə biləcəyiniz bir sınaq rejimi əlavə edə bilsəniz, oflayn təlim kimi də istifadə edilə bilən bir məşq rejiminə sahib ola biləsiniz, bu, zəhmli olardı və bunu edə bilərsiniz. ona görə də təyyarə daha ucuzdur (oyun valyutasında)
Tərtibatçılar bu oyun 5 ulduz alır Çox yaxşı qrafikadır Mənim kimi veiverlərim sizin tərəfinizdən hazırlanmış oyunlar oynayıram çox yaxşıdır Amma mən əksər oyunları birinci şəxslə oynamağı xoşlayıram zəhmət olmasa bunun üçün bir seçim əlavə edə bilərsiniz təşəkkür edirəm Nice
Yaxşı qrafika! Ancaq seçmək üçün daha çox xəritə və əhval-ruhiyyə lazımdır.
Çox əyləncəlidir, lakin cavab sürətlə aşmaqdır. Silahların kilidi bağlı qalmalıdır. Amma bütün çox fun asılılıq oyun. Təşəkkürlər!
Oynanmazdan əvvəl silindi, oyun fayllarını saxlamaq üçün icazə istədi, problem yoxdu, lakin sonra bütün media, fotoşəkillər və tam yaddaş girişi istədi. Lazımsız!
Fruit Block Friends ง่ายๆ lrir
Kinda p2w ngl, lakin hər şeyi qazanmaq mümkündür, sadəcə çox uzun çəkir, uşaqlar, Ww2 it döyüş oyunu hazırlamalısınız, çünki yaxşı oyun yoxdur. Həmçinin oyun data ilə əlaqə qurmayacaq, yalnız wifi kənarda olarkən bunu oynamağa ümid edirdi.
Sky Combat: War Planes Online Akční ckd
Sky Combat: War Planes Online Actie dreh
Nəzarətlər kimi. Qrafikləri bəyənirəm. Mən inanmıram ki, siz fizika və statistikadan kənara çıxırsınız. Exp: (mərkəzlər yoxdur) bir f104-də növbə üçün təqib olunur? Avtomatik toplarla quyruğu yuxarı qaldırın. Vaxt və vaxt. Satıcıya uyğun sürəti təklif edir. Təkcə manevr qabiliyyəti 400 km-ə yaxın sürət fərqini kompensasiya etmir. Oh. Hədiyyə qutularınıza şans verilmir!
Əvvəlcə oyun üçün mənfi imicim var idi, amma indi onu qəbul edirəm. Bu, həqiqətən də ən yaxşı multiplayer təyyarə simulyatorlarından biridir. Xüsusilə tapdığım şey, oyunun fizikasının parlaq olmasıdır, onlar parlaq bir iş görüblər. Allah iş komandası👍.
Oyun əladır və yeganə problem hər şeyin çox baha olmasıdır. Xüsusilə reaktivlər. Bu oyun asılılıq yaradır. Birinci şəxs rejimi olmadığı üçün təəssüflənirəm. Arzu edirəm ki, gələcəkdə əlavə olunsun. Çox xəritələr də yoxdur.
Əvvəlcə buna bir ulduz verdim. İndi ona 3 ulduz verirəm. Görünüş daha yaxşıdır, amma yenə də böyütmə kamerası lazımdır. Ən böyük məsələ? Oynadığınız vaxta görə mükafat ala bilməzsiniz. İlk 2 mükafatı 30 dəqiqə oynadıqdan sonra alıram. 30 dəqiqədən sonra oyun daha çox oynadığınız müddət üçün mükafatınız olduğunu bildirəcək, lakin mükafat yoxdur. Bu dəfələrlə baş verir. Mükafat bu anda boşuna deyil mesajdır. Doğrudanmı? Bunu tez bir zamanda düzəldin.
Onun yaxşı qrafikası var və real həyatda olan döyüş vəziyyətləri onu daha reallaşdırır və müxtəlif növ raket və təyyarələrə malikdir.
Layiqli oyun, lakin meydança oxunun tərsinə çevrilməsi seçimi uçuşun necə işləməsi ilə bağlı hər hansı təcrübəniz varsa, manevr etməyi ÇOX çətinləşdirən heç bir iş görmür. Ümid edirəm ki, o, düzəldiləcək və tezliklə daha yaxşı məzmun alacağıq. Bundan başqa, bu, inanılmaz dərəcədə yorulduğum külli miqdarda pul xərcləmək və ya əkinçilik janrının başqa bir təcəssümüdür. *Yeniləmə* Mən başa düşdüm ki, invert meydança oxu ilə bağlı problem ekrandan kənar olduğu üçün onu dəyişdirə bilməməkdən qaynaqlanır. Galaxy planşet.
Təkmilləşdirmə xalları qazanmaq üçün daha çox seçim əlavə edin, qazanmaq çox çətindir və oyunçular oyunda ünsiyyət qura bilsələr, daha yaxşı olar. Təyyarənin rənglənməsi isə çox bahadır, zəhmət olmasa, bunun mənasını təqdim edin. xal siyahısındakı nömrələr. Və silahı digər təyyarələrdə təkrar istifadə oluna bilən hala gətirin