Post by bispolanala on Feb 18, 2022 11:21:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен всички ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
Беше добра игра за мен..и с ясна графика..нещо е така..защото екранът ми е малък и съществуващият/предварително зададен екран за играта е по-малък. Можете ли, моля, да го поправите и да го направите по-малко рекламен..моля..(изпратете ми съобщение по имейл за ясно описание на този проблем.)
това приложение кара реклами да изскачат на екрана ви, дори ако не сте в приложението! Не можех да разбера какво го прави, докато не натиснах бутона за отворени раздели на телефона си. НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ, ТОЙ ЩЕ ПРАВИ ЖИВОТА ВИ НА ТЕЛЕФОНА ВИ АД!
Твърде много реклами между всеки опит! загуба на ценно време за всички реклами, деинсталирам го.
Şeker Makyajı - Tatlı Salon Gündelik vibo
Като играта. Може да е предизвикателство, но МРАЗЯ, че трябва непрекъснато да излизам от играта, за да избегна рекламите.
Love Balls Geduldsspiele lfu
Страхотен
Наистина сладка игра и съм добре с рекламите от време на време, но това са дълги реклами след всяко едно ниво, което победя, и отнема около две секунди, за да победя ниво, така че трябва да преглеждам реклами на всеки няколко секунди. наистина разочароващо, особено след като това е една и съща реклама за бонбони отново и отново. (вече играя на candy crush, хаха)
Love Balls Sestavljanke ozh
Бива
Най глуоаватата игра
Супер е игра! Очаквам следващия ъпдейт с новите нива.
Това е ужасно! ако аз бях създателят, щях да го направя да няма реклами! НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ ТАЗИ ИГРА КОЯ ПОВТОРЯ НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ ТАЗИ ИГРА НЕЙ #*#*#*#*$&!^!&!/#^!!!!!!!!
твърде лесно, МНОГО твърде много добавки. имах играта 5 минути преди да я деинсталирам. всеки втори или трети пъзел излиза с видео, от което не можете да се отървете и се опитва да зареди "демо игра". което го прави толкова разочароващо да се опитате да играете, че не си струва времето, необходимо за изтеглянето му. единствената причина да му дам една звезда, защото не ми позволява да му дам нула.
Самата игра е добра... много ми хареса и беше много сладка. Проблемът е, че ви изпраща спам с реклами на всеки 30 секунди
Много хубава игра,но тези реклаамиии🤔🤔🤔
Anime Love Balls Girls - играйте безплатно в Friv5
Тъпоооо
Тази игра е страхотна, но аз оценявам 2 звезди. Рекламите в тази игра са просто много, много досадни и съсипват изживяването за мен, бих оценил тази игра с невероятни 5 звезди, ако тази игра показва реклами само когато искате кожа или reffil живот. Деинсталирах тази игра на ниво 3.
Love Balls - Последна Версия За Android - Изтегляне На Apk
Играта е много тъпа.
Love Balls معمایی kuz
Е гати тъпата игра.😡 и една звезда не струва.
vasileva vasileva Кирил Георгиев просто си казва мнението
Love Balls за Android - Изтегляне безплатно - Anderbot
Страхотна игра за деца, ако не знаете как да направите такава, можете да получите намек или улика, така че мисля, че е страхотна игра, така че да, надявам се да ви хареса.
Two Tablespoons of cinnamon, and 2 or 3 eggwhites Half a stick of butter, meeeelted.. Stick it all in a bowl baby, Stir it with a wooden spoon Mix in a Cup
Добре, това е наистина добра игра, нямам нито един ПРОБЛЕМ С РЕКЛАМИ! Тази игра няма реклами, толкова е добра!
Прочетох много отзиви с 1 звезда и съм съгласен с тях. На всяко ниво, което играя, получавам реклама, която започва от рекламиране на другите ви приложения до реклами за запознанства. Наистина е досадно и понякога малко го мразя. Бих инсталирал отново приложението, ако намалите рекламите. Благодаря ти
Твърде много добавки.
Толкова много реклами, че накрая се отказах от него. Първоначално се наслаждавах напълно на играта, но след това рекламите ставаха все по-зле и по-лоши до степен, че прекарвах повече време в премахването им, отколкото всъщност да играя играта. Бух чао
Концепцията на тази игра е доста уникална, но има доста проблеми, като например цветовото представяне, което насърчава цветовия стереотип, че момчето е синьо, а розовото е за момичето. Подобно на повечето игри, това е БОМБАРДИРАНО с реклами, почти след всяко ниво, което в зависимост от вашия опит може да означава да имате 10-15 секунди време за игра с 30 секундна реклама. Съотношението не съвпада.
Теглете не мислете
Amazing Time убива адктивно забавление и предизвикателство. Наистина е страхотно и ако харесвате игри. Тогава това е перфектно.
Бих искал да дам на тази игра 2 звезди, защото има твърде много реклами и още нещо, защо този производител на игри е дал възраст от 12+, в тази игра няма нищо подобно за тийнейджъри, така че дайте 7+.
Love Balls Slagalice mpju
Наистина харесвам тази игра. Защото няма реклами и в тази игра има нещо ново, аз обичам играта th8s ☺️